Kategori Amacı:
Bu kategori, Metin2 oyunundaki Game Master (GM) kodlarını, komutlarını ve yetkili işlemlerini paylaşmak, öğretmek ve tartışmak amacıyla oluşturulmuştur. Amacımız bilgi paylaşımını teşvik etmek, oyuncuların GM sistemini doğru ve etik biçimde anlamalarına yardımcı olmaktır.
Kategoriye eklenmesini istediğiniz yeni GM kod türleri, rehber başlıkları veya geliştirme önerilerini lütfen geri bildirim bölümünde paylaşın.
Topluluğun katkısıyla kategori, güncel ve güvenilir kalacaktır.
Bu kategori, Metin2 oyunundaki Game Master (GM) kodlarını, komutlarını ve yetkili işlemlerini paylaşmak, öğretmek ve tartışmak amacıyla oluşturulmuştur. Amacımız bilgi paylaşımını teşvik etmek, oyuncuların GM sistemini doğru ve etik biçimde anlamalarına yardımcı olmaktır.
1. İçerik Paylaşım Kuralları
- Yalnızca bilgilendirici ve öğretici içerikler paylaşılabilir.
- Sadece PVP sunucularında kullanılabilen kodlar paylaşılabilir.
- Kod paylaşımlarında mutlaka kodun ne işe yaradığını açıklayan bir açıklama eklenmelidir.
2. Yasal ve Etik Sınırlar
- Gerçek sunucularda hile, bug, exploit veya üçüncü parti programlar aracılığıyla avantaj sağlayan içerikler yasaktır.
- Yalnızca öğretici, rehber GM komutları paylaşılabilir.
- “Resmi Metin2 sunucularında GM olma” veya “GM yetkisi kazanma yolları” gibi yanıltıcı içerikler paylaşılamaz.
3. Konu ve Başlık Düzeni
- Başlıklar açıklayıcı ve SEO uyumlu olmalıdır.
Örnek: Metin2 Karakter Zırh GM Kodları
Yanlış: Kod lazım, Yardım edin, GM olamıyorum
- Görseller ekleniyorsa, orijinal kaynak belirtilmeli ve telif kurallarına uyulmalıdır.
4. Yorum ve Tartışma Kuralları
- Saygı çerçevesinde yorum yapılmalıdır; alaycı veya küçümseyici mesajlar yasaktır.
- Konu dışı mesajlar (sohbet, reklam, link paylaşımı vb.) silinecektir.
5. Yönetim Yetkileri ve Yaptırımlar
- Kurallara uymayan içerikler uyarısız kaldırılabilir.
- Tekrarlayan ihlallerde, kullanıcıya geçici veya kalıcı yasaklama uygulanabilir.
- Kategori düzenini korumak adına, yöneticiler gerek gördüğünde içerikleri birleştirme, düzenleme veya kilitleme hakkına sahiptir.
6. Öneri ve Geri Bildirim
Kategoriye eklenmesini istediğiniz yeni GM kod türleri, rehber başlıkları veya geliştirme önerilerini lütfen geri bildirim bölümünde paylaşın.
Topluluğun katkısıyla kategori, güncel ve güvenilir kalacaktır.