Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Site içeriğini görmek için lütfen reklam engelleyicinizi kapatın veya bu siteyi beyaz listeye ekleyin.

Theme customizer
Özelleştirmeleri geri al

Forumx # Üye Rütbeleri Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AhmetZekiTasgar Çevrimdışı
11 Haziran 2025
313
4
18
Muğla
Merhaba ForumX Takipçilerimiz ;

Sitemizde üye rütbe sıralaması ve gereksinimleri aşağıda belirtilmiştir.

Üye Rütbe Sıralaması ( Ana Rütbeler )

forum_sahibi.png
Site Kurucusu # Site Sahibine Verilen Rütbedir.
admin.png
Blog ve Forum baş yöneticisidir. A'dan Z'ye Forum'un ve Blog'un herşeyinden sorumludur. En üst rütbedeki yöneticidir.
co-admin.png
Forumda Admin'den sonra en yetkili kişidir. Yönetim ekibindedir. Forumun genelinden sorumludur.
super-mod.png
Forumda Moderasyon ekibini denetleyen, organize eden üyelere verilen rütbedir. Moderasyon ekibininin yöneticisidir.
moderator.png
Forumda deneme aşamasını geçen, tüm forumdan sorumlu üyelere verilen rütbedir. Bütün kategorilerde yetkilidir.
editor.png
Forumda aktif olarak paylaşım yapan, yönetim ekibine giriş aşamasındaki üyeler verilen rütbedir. Tek bir kategori yetkilisidir.
saygin-uye.png
Forumda aktifliğini göstermeye çalışan, belirli standartları yerine getiren üye rütbesidir. Gereklilik : 250 Konu ve 250 Mesaj
uye.png
Forum'a kayıt olan kullanıcılara direkt olarak tanımlanan üye rütbesidir.
banli-uye.png
Forum'a girişleri yasaklanan, engellenen üyelere verilen rütbedir.
Untitled-1.png
ForumX # BLOG bölümünde makale üreten yazarlara verilen rütbedir.

Ücretli Üyelikler

silver-uye.png
250 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ !
bronz.png
500 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ !
gold-uye.png
1000 TL / 1 AY # Ücret İle Alınan Üyeliktir. Foruma Destek İçin Gönüllüdür. Avantajları için TIKLAYINIZ !

Hizmet Üyelikleri

emektar.png
Forum yönetim ekibinde hizmet vermiş, ekip üyeliği yapmış ve sevilen üyelere verilen hizmet rütbesidir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...